ANTI WRINKLE SERUM

ANTI WRINKLE SERUM

  • Mot fine linjer og rynker
  • Hudforbedring
  • For jevnere hudfarge
kr 940,00
Inkl. MVA
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

BESKRIVELSE

Anti Wrinkle Serum er et luksuriøst serum med en deilig konsistens. Inneholder en svært effektiv kombinasjon av konsentrert retinol (A-vitamin) og 90% grønn te. Medisinsk dokumentasjon har vist at A-vitamin kan forbedre solpåvirket hud. Retinol glatter ut fine rynker og jevner ut pigmentforandringer. Har en meget god anti-aging effekt.

ANBEFALT BRUK

Kan brukes alene, som et serum, og som en del av et hudprogram. Brukes hver kveld etter rens. Effekt forventes etter 2-4 ukers bruk, og gradvis bedring sees utover et år. Kan brukes på ansikt, hals og håndrygg. Optimal for bruk på dagen under en krem med faktor for «primer-effekt». NB! Bør ikke brukes av ammende og gravide.

VIRKESTOFFER

Green tea: 90% Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene. Kremen inneholder grønn te i høy konsentrasjon som fjerner frie radikaler og beskytter huden.

All-trans Retinol: 0,3% Glatter ut fine rynker, bleker pigmentforandringer, gir hudforbedring til solskadet hud.

INGREDIENSER

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Cyclomethicone, PEG/PPG 18/18 Dimethicone, Caffeine USP, Camellia Sinensis (Green Tea) Polyphenols, Retinol, Polysorbate-20, Purified Water, Hyaluronic Acid.

Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn