ANTI WRINKLE SERUM

ANTI WRINKLE SERUM

  • Mot fine linjer og rynker
  • Hudforbedring
  • For jevnere hudfarge
Les merShow less
kr 940.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

BESKRIVELSE

Anti Wrinkle Serum er et luksuriøst serum med en deilig konsistens. Inneholder en svært effektiv kombinasjon av konsentrert retinol (A-vitamin) og 90% grønn te. Medisinsk dokumentasjon har vist at A-vitamin kan forbedre solpåvirket hud. Retinol glatter ut fine rynker og jevner ut pigmentforandringer. Har en meget god anti-aging effekt.

ANBEFALT BRUK

Kan brukes alene, som et serum, og som en del av et hudprogram. Brukes hver kveld etter rens. Effekt forventes etter 2-4 ukers bruk, og gradvis bedring sees utover et år. Kan brukes på ansikt, hals og håndrygg. Optimal for bruk på dagen under en krem med faktor for «primer-effekt». NB! Bør ikke brukes av ammende og gravide.

VIRKESTOFFER

Green tea: 90% Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene. Kremen inneholder grønn te i høy konsentrasjon som fjerner frie radikaler og beskytter huden.

All-trans Retinol: 0,3% Glatter ut fine rynker, bleker pigmentforandringer, gir hudforbedring til solskadet hud.

INGREDIENSER

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Cyclomethicone, PEG/PPG 18/18 Dimethicone, Caffeine USP, Camellia Sinensis (Green Tea) Polyphenols, Retinol, Polysorbate-20, Purified Water, Hyaluronic Acid.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn