Trystal Mineralpudder

Mineral SOL pudder med en #touch# av selvbruning

kr 529,00
Inkl. MVA
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Mineral solpudder med selvbruning og Kabuki børste! Trystal Minerals er et luksuriøst Mineral SOLPUDDER som gir en fantastisk solkysset glød og naturlig finish. Pudderet gir også en ”touch” av selvbruning ved bruk over 4-8 dager. Den er godt pigmentert, slik at huden oppfattes naturlig brun og gyllen. Enkel å påføre og varer utover dagen! Silkemyk formel som gjør huden mer ungdommelig og gir en strålende og naturlig glød. Passer alle hudtyper, selv de med sensitiv hud.


Produktet inneholder ingen fyllstoffer og er helt fri for talkum og andre skjulte giftstoffer. Oljefri og er kun av rene naturlige mineraler. Vil ikke tette porene. Den har ingredienser med UV-beskyttende solfilter, men det anbefales at man alltid bruker egen solfaktor!


Påføringstips:

  • Påføres etter fuktighetskrem. Kan brukes alene eller utenpå annen foundation/makeup for et strålende utseende.
  • Trystal Minerals påføres med Kabuki børsten med sveipende bevegelser i tynne lag på de deler av ansiktet du vil fremheve, til du får den effekten du ønsker. Gjerne der solen treffer naturlig, dvs. områder som midtre del av pannen, kinnben, nese og hake (evt. hals og decollete).
  • Påfør litt av solpudderet med Kabuki børsten og gjenta heller påføringen flere ganger for å unngå at det blir for mye med en gang. Da vil du få et mest mulig naturlig resultat - som om du har fått den perfekte feriefargen.


KABUKI BRUSH - en eksklusiv og myk kost i syntetisk hår for påføring.

Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn