Hands on

kr 26.78 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Pleiende håndkrem, vegansk, fresh duft  50 ml

Care to go - Alex Cosmetic håndkrem "Hands on" er perfekt for vesken din.

Huden vår blir dehydrert og irritert, spesielt om vinteren eller når vi vasker hendene ofte. Håndkremen vår med vegansk formulering gir huden nok fuktighet og hindrer hendene i å tørke ut. Takket være de utsøkte ingrediensene som Shea Butter, Seed Oil Butter eller Magnifera Indica (Mango), er kremen spesielt nyttig for svært ru, sprukne og irriterte hender. Den lette og samtidig intensivt nærende formelen har en behagelig tekstur, er lett å smøre og etterlater ikke et fett lag på huden. Etter påføring av kremen føles huden jevnere og mer smidig og enhver spenningsfølelse forsvinner. Den behagelige, forfriskende duften av håndkremen vil følge deg hele dagen og sørge for en følelse av friskhet.

Bruk

Masser en liten mengde av produktet inn i håndflaten og håndbaken og vent en kort stund til kremen er absorbert. For å kompensere for fukttap i huden kan produktet brukes flere ganger om dagen etter behov.

Hovedingredienser

Glyserin, Tokoferol, Magnifera Indica (Mango) Frøolje Smør, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Allantoin, Distivelse Fosfat = Modifisert Maisstivelse), Sodium PCA.

Ingrediensene som er oppført samsvarer med gjeldende produksjonsstatus. På grunn av den konstante utviklingen og testingen av våre oppskrifter kan det forekomme endringer, ingrediensene vist på emballasjen er avgjørende.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn