Max Beauty er ett selskap eiet og drevet av kosmetisk sykepleier Hilde Kristin Aase. Hilde har lang erfaring med Kosmetisk Hudpleie - med betydelig ekspertise innen injeksjonsbehandling, rynkebehandling og fillers - og en lang rekke ikke injiserende behandlingsløsninger - som blant annet den meget populære Herbs2Peel behandlingen fra Alex Cosmetic.

Hilde driver også egne klinikker i Haugesund og Bergen (InClinique AS, www.inclinique.no) men har stadig flere oppdrag over hele landet. Hilde har alltid basert sine kosmetiske behandlinger på en "naturlig modell"; som betyr at ett naturlig resultat alltid er i fokus.

 

Hilde vil videre arbeide med å utvikle sine agenturer for Alex Cosmetic og Biomer Cosmetics; fantastiske hudpleieserier fra Tyskland og Spania.

 

Du finner mer informasjon om denne siden og på www.alexcosmetic.no - og ett stort utvalg av de daglige produktene for hjemmebruk kan kjøpes direkte her i nettbutikken. Herbs2Peel (og andre salongprodukter) er tilgjengelig i en rekke klinikker over hele landet.

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn