Facial oil

  • oppstrammende ansiktsolje
  • 1 % bakuchiol
  • beskytter mot oksidative prosesser
  • 30 ml 
Les merShow less
kr 504.39 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Oppstrammende ansiktsolje basert på den synergetiske aktiviteten til 3 vegetabilske oljer og en nøkkelingrediens – bakuchiol.

Bakuchiol regnes som det naturlige alternativet til retinol, og tilbyr fantastiske anti-aldringsresultater ved å virke på de regenerative og oppstrammende prosessene i huden, derfor er det sterkt indisert for moden hud, med flekker eller akne.

Samtidig gir argan dyp næring på grunn av sitt høye innhold av fettsyrer som forbedrer hudens elastisitet og gjenoppretter dens naturlige glød. Bjørkeekstrakt maserert i solsikkeolje er en kilde til betulinsyre, noe som gjør det effektivt til å oppstrammende hudvev. Til slutt er fosfolipidene som er tilstede i algeekstraktet en forsterker av antioksidantaktiviteten til tokoferolen som er tilstede i solsikkeoljen som de har maserert i og beskytter hudens integritet mot oksidative prosesser.

Den minimalistiske formelen til denne ansiktsoljen 1 % bakuchiol er designet for å dra full nytte av egenskapene til stjerneingrediensen bakuchiol. Det er en tørr olje som ikke etterlater en fet rest og  er både oppstrammende, drenerende, avslappende osv. Kombinasjonen av de tre ikke- komedogene oljer – alger, argan og bjørk gjør denne ansiktsoljen egnet for behandling  også av fet og/eller kombinasjonshudtyper som søker en anti-aldringsbehandling uten å overstimulere talgproduksjonen. 

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn