NBS Primer mousse

Delikat ansikts- og dekolletagemousse med høy SPF30 solbeskyttelse og Gold Filter Tech for en lysende og perleaktig effekt på huden.

@Takket være sin antioksidantformel med langsom aldersvirkning, bidrar den til å motvirke virkningen av frie radikaler. Formel beriket med den innovative phytobioactive KIGELINE® fra Greentech: ingrediens utvunnet fra Kigelia, med en toning og elastiserende virkning som hjelper til med å holde huden tonet og elastisk. Din nye allierte for kontinuerlig og konstant beskyttelse av huden i ansiktet og dekolletage året rundt.

Les merShow less
kr 825.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

PRIMER SPF 30

AKTIVE INGREDIENSER

GULL FILTER TEK

Blanding av pigmenter med perleeffekt som virker på hudoverflaten mellom korneocytter, og gir huden en lysende og jevn effekt.

1 % KIGELINE® fra Greentech

Innovativ Phytobioactive, ekstrahert fra fruktene av Kigelia africana, preget av tilstedeværelsen av saponiner, flavonoider og fytosteroler som fremmer syntesen av kollagen og hjelper hudens mikrosirkulasjon. Naturlig ingrediens nyttig for en mer tonet og elastisk hud.

ARGININ

En aminosyre som er naturlig tilstede i huden, bidrar til å bevare hydreringen av hudbarrieren og fremmer hudens velvære.

VITAMIN E

Det er en antioksidant som bidrar til å forhindre frie radikaler på huden.

TEST TIL DISPONERING PÅ FORESPØRSEL

TEST SPF 30

TEST UVA (IN VITRO) ANTIOKSIDANTTEST (IN VITRO) NIKKEL TEST

LAPPETEST

GULL FILTER

Delikat ansikts- og dekolletagemousse med høy SPF30 solbeskyttelse og Gold Filter Tech for en lysende og perleaktig effekt på huden. Takket være sin antioksidantformel med langsom aldersvirkning, bidrar den til å motvirke virkningen av frie radikaler. Formel beriket med den innovative phytobioactive KIGELINE® fra Greentech: ingrediens utvunnet fra Kigelia, med en toning og elastiserende virkning som hjelper til med å holde huden tonet og elastisk. Din nye allierte for kontinuerlig og konstant beskyttelse av huden i ansiktet og dekolletage året rundt.

PARFUME: Mandel, kirsebær og vanilje.

Les merShow less
Produktdetaljer
15 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn