Nova Drops

kr 940.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Elixir Cosmeceuticals unike og innovative Nova Drops SPF50+ er det perfekte valget for daglig beskyttelse året rundt. Nova Drops er formulert med avanserte ingredienser som absorberes raskt og gir huden både pleie og beskyttelse mot frie radikaler og UV-stråler. Den inneholder bredspektret UVA- og UVB-filter, kraftige antioksidanter og nærende aloe vera. Med disse dråpene vil du enkelt kunne beskytte huden mot daglige UV-skader.

Nyheten Nova Drops SPF 50+ er din “go-to” for enkel og rask solbeskyttelse. Den avanserte formuleringen kan tilføre alle dine produkter en høyere beskyttelse og absorberes raskt inn i huden. Kombineres gjerne med din favorittkrem, gelserum og makeup som en komplett beskyttelse.

Solfiltre UVA/UVB: 
Octocrylene: Kjemisk filter som absorberer UVB- og noen UVA-stråler. 
Ethylhexyl Salicylate: Kjemisk filter som absorberer UVB-stråler og brukes ofte i kombinasjon med andre ingredienser for bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB. 
Butyl Methoxydibenzoylmethane: Kjemisk solfilter som absorberer UVA-stråler og beskytter mot tidlig aldring og skader på huden. 
Phenylbenzimidazole Sulfonic: Kjemisk solfilter som absorberer UVB-stråler og gir ekstra beskyttelse mot solbrenthet og hudkreft.

Les merShow less
Produktdetaljer
10 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn