DUO PAKKEN LIFT & REFILL KAMPANJE

NATURLIG BOTOX PÅ FLASKE

BETAL KUN 1400. ORDINÆRT KR 2079

Duopakke med fokus på oppstramming, styrking av kollagen og elastisitet- en kraftig anti age pakke for hud som tilholde på spenst og kollagen lengst mulig. I pakken får du en toalettmappe, ampulle, krem og massasje olje

kr 800,00
Inkl. MVA
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Et naturlig løft for moden hud.

 Ung, fet, tørr, dehydrert hud, moden hud med rynker

Forskjellige hudtyper trenger forskjellige typer pleie, tilpasset deres behov.  Fortsatt har de alle en faktor til felles, og dette vil være tapet av elastisitet over tid på grunn av ødeleggelse av kollagenfibrene etter alder. 

Dette er grunnen til at de mest populære og konsumerte produktene i kosmetisk sektor er anti-aldringskremer, oppstrammende serum eller de som lover en botox eller løfteeffekt.

Av denne grunn har BIO MER laget en formula innenfor deira filosofi, en helt naturlig anti-aldringsbehandling som bekjemper slapphet og hjelper huden å gjenvinne sin vitalitet.

Lift & Refill-krem var et av de første produktene  i Marine Cell-serie med naturlige behandlinger og den med mest vekst.   Alle med fokus på å stramme opp, styrke kollagen og elastinet og effektiv anti age formularer for hud som vil holde på spenst og kollagen lengst mulig .

Nå har vi satt sammen en pakke bestående av ampulle, krem, massasje olje i en fin toalettmappe. 

VERDI KR 2079 .  NÅ KAN DU TESTE HELE PAKKEN FOR KUN KR 1400

BEGRENSA LAGER!

Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn