DUO PAKKEN REGUL OIL

Duopakke for deg med fet, uren og skinnene hud . 

Betal kun 1400. Verdi kr 2097

Les merShow less
kr 1,400.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

REGUL OIL 

er spesielt formulert for å behandlefet og kviseutsatt hud som krever spesifikke ingredienser for å regulere talgproduksjonen.  Dette spekteret av produkter er i stand til å forbedre utseendet til fet hud ved å redusere og raffinere porestørrelsen og samtidig oppnå behandling av rynker og fine linjer.

Behandlingsserumet fra Regul Oil er inspirert av den tradisjonelle kinesiske filosofien (TCM) som regulerer overskudd av talg og olje fra huden gjennom et utvalg av spesifikke oljer.

 Den perfekte kombinasjonen av antiseptiske oljer fra Neem og Tea tree gjør det til en svært effektiv behandling så vel som tilstedeværelsen av Regu®Seb aktivt kompleks.

 Formuleringen er fullført med saflorolje, borage- og kameliaoljer, som gir alle nødvendige næringsstoffer for å fukte, gi næring og behandle rynker, takket være den høye konsentrasjonen av vitamin E, omega 6 og andre essensielle biomolekyler.

 Dreneringsegenskapene til essensiell olje fra havfennikel forbedrer effekten av resten av ingrediensene.

Regul OIL Cream

En kraftig behandlingskrem formulert for profesjonell og daglig bruk.  Det er indikert for å behandle fet, blandet og kviseutsatt hud.  Den inneholder det effektive aktive komplekset ALP®SEBUM som regulerer produksjonen av talg, lukker porene og gir et ikke-skinnende utseende.

 

Salisylsyre gir denne kremen keratolytiske egenskaper som er ideelle for hud som lider av inflammatoriske prosesser ved opphopning av mikroorganismer.  

Moringa olje er en kilde til vitamin C og veldig effektiv mot hudormer og flekker.  

Tilsetning av hyaluronsyre med høy og lav molekylvekt sørger for nødvendig fuktighet fra innsiden mens du behandler rynker og fine linjer.

Marine berøringen oppnås ved å sette inn Mar Menor-saltet (cocktail av mineraler og sporstoffer som kalsium, kobber, jern, magnesium og sink) og den kraftige og hudstrammende essensielle oljen.

 

Regul Oil-ampullene i MARINE CELL-linjen er en cocktail av ingredienser som regulerer talg som forhindrer virkningen av hudbakterier som forårsaker hudormsproduksjon.  

Alp sebum ™ (Epilobium fleischeri ekstrakt) og Affipore ™ (Barosma Betulin ekstrakt) er aktive komplekser som har vist seg å være vitenskapelig bevist å balansere og redusere store porer, skinnende utseende og andre hudfeil takket være den høye konsentrasjonen av flavonoider som hemmer de enzymatiske reaksjonene.  

Samtidig inneholder konsentratet salisylsyre der keratolytiske bakteriedrepende effekt sammen med det aromatiske salviaekstrakten reduserer betennelse forårsaket av talgproduksjon.   I tillegg beroligende og antioksidante midler sammen med Mar Menor havsalt, rikt på sporstoffer som er essensielle for huden vår. 

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn