Marine isotonic solution

Marine Isotonisk solution

  • høye konsentrasjoner av fuktighetsgivende aktive ingredienser, salter og mineraler, som gir et mer gunstig og stimulerende miljø for huden når det brukes i kropps- og ansiktsbehandlinger.
  • Denne tonicen rebalanserer og forsterker hudens hydrolipidiske barriere, lindrer sensitiv og/eller irritert hud og reparerer epidermal homeostase.
  • Den er basert på effektiviteten til 5 aktive ingredienser med fuktighetsgivende og antioksidantegenskaper som havsalt, niacinamid, grønnalgejuice, planteplankton og hyaluronsyre med høy molekylvekt.

Salgsformat: 200 ml

Les merShow less
kr 340.17 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Marine isotonisk løsning

Isotonisk løsning med høye konsentrasjoner av fuktighetsgivende aktive ingredienser, salter og mineraler, som gir et mer gunstig og stimulerende miljø for huden når det brukes i kropps- og ansiktsbehandlinger. Formelen gjenskaper fordelene med sjøvann, og drar nytte av de anerkjente egenskapene til alger og havsalt. Denne tonicen rebalanserer og forsterker hudens hydrolipidiske barriere, lindrer sensitiv og/eller irritert hud og reparerer epidermal homeostase. Den er basert på effektiviteten til 5 aktive ingredienser med fuktighetsgivende og antioksidantegenskaper som havsalt, niacinamid, grønnalgejuice, planteplankton og hyaluronsyre med høy molekylvekt.

Salgsformat: 200 ml

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn