Duo pakke Qusaine pro rens og toner

kr 890.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

limited edition salg ☀️ FAMILIE VENNLIG STØRRELSE . 500 ML 🫶🏻

Få rens og toner i heile 500 ml størrelse til kr 890 kr  per sett 

Litt om produkta : 

Cleansing emulsion 2-1 

Kremet tekstur emulsjon som renser i dybden uten å irritere eller tørke ut det hydrolipidiske laget av huden. Kombinasjonen av bomullsfrøolje og centella asiática (Gotu kola) olje feier bort oljebaserte urenheter mens det naturlige overflateaktive stoffet fjerner smuss som er innebygd i huden. 

Den viktigste aktive ingrediensen, niacinamid, forbedrer hudens barrierefunksjon og gir en global anti-aldringseffekt. I tillegg er ekstrakter av Arnica, Calendula, Juniper, Gentian, Hamamelis, Hypericon, humle, sitronmelisse, rosmarin og hvetekimekstrakt lagt til formelen, i svært balanserte proporsjoner for å dra nytte av fordelene til hver enkelt. Disse hydroglykoliske ekstraktene er beriket med bioløselig svovel, allantoin og retinol, hvis aktivitet gir en antioksidant og regenererende effekt på huden.

Fuktighetsgivende toner : 

formulert med aktive ingredienser som stimulerer hudens naturlige prosesser for å styrke barrierefunksjonen og forhindre transepidermalt vanntap.  En viktig aktiv ingrediens, grønnalgejuice (Spirulina Platensis Juice) fungerer i synergi med den optimale dosen av niacinamid for å opprettholde riktige hydreringsnivåer for sunn, strålende hud.  I tillegg inneholder formelen et aktivt kompleks av ekstrakter (aubergine, brokkoli og bioflavonoider) med bevist avgiftende og anti-forurensningseffekt.  Den antialdrende og oppstrammende effekten til denne toneren forsterkes av tilstedeværelsen av ekstrakter av Aloe Vera, Ginseng og allantoin, hvis beroligende og fuktighetsgivende aktivitet sikrer produktets effektivitet.

Passer alle ☀️ perfekt familie pakning også som kan brukes av alle i heimen ☀️#qusainepro

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn