COOL LAVA SKIN ROLLER

kr 390.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Det perfekte supplement til aktiverende hudpleie

Regelmessig massasje med COOL LAVA SKIN ROLLER utfyller hudpleierutinen din og hjelper deg med å forbedre hudens utseende naturlig.  

Rullen har to steiner i forskjellige størrelser - den større passer for panne, kinn, kjeve og nakke, den litt mindre steinen er spesielt bra for øyeområdet.  

Massasjen stimulerer lymfesystemet og fjerner giftstoffer, stimulerer kollagenproduksjonen og reduserer synlig hevelser og små rynker.  

Etter bare noen få øyeblikk vil du føle stressnivået falle og ansiktsmusklene slappe av.  

Hvis produktene tidligere har blitt påført huden, lar Skin Roller dem bli bedre absorbert av huden.  

Steinen føles behagelig kjølig på huden, noe som gjør at porene trekker seg sammen og hudteksturen ser finere og mer delikat ut etter behandlingen.  Resultatet er en fast, rosenrød, sunn hud med en naturlig glød.  Skin Roller passer for alle hudtyper - bortsett fra uren hud.  For uren hud gir en skjønnhetsrulle ingen mening, har til og med en negativ effekt, da urenhetene sprer seg og kviser ikke kan fjernes profesjonelt.

 Siden obsidian er en naturstein laget av svart lava, er hver rulle unik og kan avvike litt fra bildet som vises når det gjelder farge og utseende .

Bruk: 

Rengjør hendene og ansiktet grundig [linje: WASH].  Enten på forhånd eller i kombinasjon med aktiverende hudpleie [f.eks.  serum, ampuller med virkestoff, oljer] fra Alex Cosmetic, rull inn med lett trykk.  Grunnregelen er alltid å rulle med lymfedrenasjen.  I området av nakken og under ørene, rull i retning av kragebeinet;  på ansiktet, rull fra innsiden og ut.  Rengjør med lunkent vann etter bruk.  Bygg 5-10 minutters massasje inn i din daglige skjønnhetsrutine for en varig forbedring i hudtekstur.  For en enda bedre effekt → hold det kjølig [kjøleskap] og bruk morgenmassasjen som en vekker.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn