Body Massager

Body Massager laget av rustfritt stål og gummiert hendig håndtak for en avslappende eller aktiverende massasje av kroppen.

Les merShow less
kr 759.33 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

For en  ekstra friskhetskick, plasser Body Massager i kjøleskapet i ca. 2 timer før bruk.

Avkjøling kan også lindre smerte, hevelse og ømme muskler.

For å lindre spenninger, fremme blodsirkulasjonen eller forbedre absorpsjonen og effektiviteten til tidligere påførte ALEX COSMETIC BODY-produkter, plasser ganske enkelt Body Massager i varmt vann i ca. 10 minutter.

Gjennom trykket bestemmer du intensiteten på massasjen.

Den vanlige massasjen med Body Massager utfyller din kroppspleie/hudpleie og hjelper deg med å forbedre kroppssilhuetten og velvære på en naturlig måte. Kroppsmassøren med 4 massasjenupper er egnet for påføring av flekk og store områder på hele kroppen. Ideell for nakke, rygg, skuldre, ben og problemområder som: Overarmer, lår, midje og rumpe. Body Massager gir en lokalisert dyp massasje når du beveger den i en sirkulær bevegelse over kroppen eller langs muskelfascien. Blodsirkulasjonen og rensingen av de masserte områdene fremmes, spenninger i musklene og adhesjoner i bindevevet frigjøres. Resultatet er avslappede muskler og, ved problemområder, en fast og jevn hudstruktur.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn