Cool Lava Eye Blanket

Cool lava øyemaske"

Øyemaske fra sorte obsidian-blodplater for avspenning av øyeområdet

Les merShow less
kr 1,600.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Cool lava Eye blanket

Øyemaske fra sorte obsidian-blodplater for avspenning av øyeområdet

Påfør masken på det rensede, tørre øyeområdet eller bruk over EYE CONTOUR CREAM, EXTREME EYE CREAM, SUPER LIFT EYE PATCHES ELLER CHILL TO GLOW EYE PATCHES, la virke i mellom 5-20 minutter og slapp av.

For å forsterke den kjølende effekten på hovne øyner, plasser masken i kjøleskapet eller i kaldt vann før bruk. For å forbedre absorpsjonen av aktive hudpleieingredienser, plasser masken i varmt vann i 3-5 minutter før bruk. Rengjør masken under lunkent rennende vann og la den lufttørke på et håndkle.

Å legge på det håndlagde COOL LAVE EYE BLANKET gir deg umiddelbar avslapning og beroligende på grunn av sin egen vekt og avkjølende lavasteinsflak. Den frisker opp det trette øyeområdet og reduserer hevelser og mørke ringer ved å forbedre sirkulasjonen og strammer opp porene. Som en del av din skjønnhetsrutine gir den en naturlig måte å slappe av ansiktsmusklene på, stramme huden og jevne ut fine linjer og rynker. På grunn av størrelsen dekker masken ikke bare øyeområdet, men også tinningen og kinnet og kan hjelpe mot hodepine eller migrene. Du kan oppnå en forfriskende hallo-våkneeffekt ved å forsiktig påføre masken mens du fortsatt er i sengen.

Siden obsidian er en naturstein laget av svart lava, er hver maske unik og kan variere når det gjelder farge og korn.

Les merShow less
Produktdetaljer
13 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn