Vegan Rosemary Liquid med kroppsbørste kit

Vegan Rosemary Liquid Soap med  kroppsbørste

Les merShow less
kr 718.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

En naturlig såpe med middelhavsduft laget av den fineste naturlige rosmarinen og en 100% vegansk formulering.  Vegan Rosemary Liquid Soap er egnet for alle hudtyper og er en forfriskende rensemiddel for hender og kropp.  Spesielt tørr, sensitiv og stresset hud blir pleiet på en bærekraftig måte og tilført fuktighet.  Huden rengjøres forsiktig, men grundig av planteenzymene (tensider).  Hudirritasjoner lindres og hudens naturlige barrierefunksjon styrkes.  De fuktighetsgivende og bindende egenskapene til kremen myker opp tørking av huden og forhindrer følelser av spenning.  Den rent plantebaserte (veganske) produktformuleringen inneholder bare overflateaktive stoffer av vegetabilsk opprinnelse, som er biologisk nedbrytbare og veldig hudvennlige.  Ledsaget av en behagelig, aromatisk, frisk duft, sikrer den naturlige såpen en myk og smidig hudfølelse når den brukes regelmessig.

Regelmessig tørrbørsting av kroppen aktiverer viktige hudfunksjoner, gir en energiboost og sørger for et jevnere og fastere utseende av huden. Bare 5 minutter med tørr børstemassasje om dagen er nok for at behandlingen skal utvikle sine positive effekter. De sterke naturlige bustene fungerer som en intensiv peeling og frigjør huden fra hard hud og urenheter, og etterlater huden fløyelsmyk. Sirkulasjonen og blodsirkulasjonen stimuleres og fjerning av giftstoffer fra vevet støttes. Å kombinere børstemassasje med våre figurformende kroppsprodukter, et sunt kosthold og regelmessig mosjon kan bidra til å forbedre utseendet til cellulitter.

APPLIKASJON

Masser den tørre huden på kroppen i ca 5 minutter med lette strykebevegelser fra periferien mot hjertet. Start på høyre fot, beveg deg oppover mot lysken og ned på baksiden av leggen mot baken. Så kommer venstre ben. Masser baken i en sirkulær bevegelse, fra midten av baken og utover. Først fra håndbaken mot skulderen - deretter fra håndflaten til armhulen, over underarmen og overarmen. Start på høyre arm. Børst magen i sirkler med klokken. Masser brystet og ryggen i en sirkulær bevegelse og/eller stryk mot armhulene. Etter bruk banker du børsten på en fast og jevn overflate. Vask med vann og mild såpe etter behov og oppbevar på et tørt sted.

Les merShow less
Produktdetaljer
13 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn