Magnolimania Butter med Hands on på kjøpet

Body butter med håndkrem på kjøpet

Les merShow less
kr 713.45 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Delikat smeltende, vegansk kroppssmør med 95 % ingredienser av naturlig opprinnelse og en rik tekstur. Gir huden intensiv og langvarig pleie for fløyelsmyk, myk og smidig hud. Den delikate duften av magnolia fullfører den beroligende følelsen på huden.

APPLIKASJON

Etter dusjing eller bading, påfør på kun lett tørket hud og masser inn i huden med sirkulære bevegelser. Egnet for daglig bruk. Ta deg god tid og nyt det.

Care to go - Alex Cosmetic håndkrem "Hands on" er perfekt for håndvesken din.

Huden vår blir uttørket og irritert, spesielt om vinteren eller når vi vasker hendene ofte. Vår håndkrem med vegansk formulering gir huden tilstrekkelig fuktighet og hindrer hendene i å tørke ut. Takket være de utsøkte ingrediensene som Shea Butter, Seed Oil Butter eller Magnifera Indica (Mango), er kremen spesielt nyttig for svært ru, sprukne og irriterte hender. Den lette og samtidig intensivt nærende formelen har en behagelig konsistens, er lett å fordele og etterlater ikke noe fett lag på huden. Etter påføring av kremen føles huden jevnere og smidigere og enhver følelse av spenning forsvinner. Den behagelige, forfriskende duften av håndkremen vil følge deg hele dagen og sørge for en følelse av friskhet.

Les merShow less
Produktdetaljer
13 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn