Qusaine pack anti age

I pakken Hyaluronic serum, anti age cream og Eye lash growth booster

Les merShow less
kr 890.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

HYALURONIC SERUM;

Lett ansiktsserum som passer for alle hudtyper, spesielt de tørreste og mest sensitive.

Dens minimalistiske formel inneholder 3 viktige aktive ingredienser for å sikre optimal hydrering av huden.

Den inneholder hyaluronsyre med forskjellige molekylvekter som forynger huden og forbedrer dens biomekaniske egenskaper og fasthet.

Dens aktivitet forsterkes av effektiviteten til hydrolyserte glykosaminoglykaner, en naturlig booster av HA i seg selv som forsterker barrierefunksjonen og forbedrer funksjonen til de aktive ingrediensene. Til slutt en ekstremt allsidig ingrediens – panthenol, som har fuktighetsgivende, reparerende og regenererende egenskaper.

ANTI AGE CREAM;

Behandlingskrem med innovative antialdringsaktive ingredienser. En synergistisk cocktail av botox-lignende peptider, bakuchiol og niacinamid som sammen stimulerer hudforyngelsesprosesser, reduserer forekomsten av rynker og øker elastisiteten. Bakuchiol (vegetabilsk retinol) er en kraftig aktiv ingrediens som virker dypt for å forbedre hudens tekstur. De to inkorporerte peptidene imiterer mekanismen til slangegift, og skaper spenning i huden som hindrer den i å trekke seg sammen og rynke seg. Indikert for moden hud som lider av kollagentap og trenger å forsterke og stramme opp hudvevet. Formelen har blitt komplettert med ekstrakt av Haematococcus Pluvialis-alger, en aktiv ingrediens med svært kraftige restrukturerende og oppstrammende egenskaper. I tillegg inneholder kremen et aktivt kompleks av ekstrakter (aubergine, brokkoli og bioflavonoider) med bevist avgiftende og anti-forurensningseffekt.

EYE LASH GROWTH BOOSTER;

Dette gel-serumet er spesielt formulert for å stimulere øyevippevekst. Den kombinerer aktive ingredienser av naturlig opprinnelse som fungerer i synergi for å oppnå tykkere, lengre og sterkere øyevipper. Dens kontinuerlige bruk forbedrer kvaliteten på øyevippehårfiberen, øker dens mengde og tetthet.

Formelen til øyevippeserumstimulatoren inneholder spesifikke aktive ingredienser som behandler både røttene til øyenvippene og hårfiberen til øyevippene til tuppene. Hårsekken styrkes og hårtap forhindres takket være de naturlige ekstraktene (Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract) den inneholder. I tillegg fremmer lipo-oligopeptid veksten av tykkere og lengre øyevipper.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn